26-jarige babysitter misbruikt meisje van amper 9: "Ach, ze liegt vaak" Royalty
Royalty

26-jarige babysitter misbruikt meisje van amper 9: "Ach, ze liegt vaak"

26-jarige babysitter misbruikt meisje van amper 9: "Ach, ze liegt vaak"

Romain, een 26-jarige man uit Châtelet die aan een lichte verstandelijke beperking lijdt, wordt vervolgd voor verkrachting en aanranding van een 9-jarig meisje. Sinds 2014 woonde Romain bij de ouders van het kind. Hij was er babysitter.

Romain ontmoette de ouders van de meisjes op hun werk, een beschutte werkplaats. Ze raakten bevriend met hem en namen hem in 2014 op in hun huis. Romain zorgde voor het meisje en haar zus.

Het is een buurvrouw die in april 2020 de feiten aan de kaak stelde, zo weet Sudinfo. Meerdere dagen achter elkaar zag ze een man die elke dag een man, vergezeld van een meisje en een hond. Ze schrok van de houding van de man, die de billen van het kleine meisje streelde of met zijn hand onder haar T-shirt zat.

"Ze liegt veel"

De vrouw maakte er foto's en video's van. Ze zag ook hoe het meisje op haar knieën voor de man zat, terwijl hij zich aan het masturberen was. De buurvrouw stapte naar de politie en de man werd opgepakt. Hij bevestigde de feiten, maar ontkende haar verkracht te hebben. "Ze liegt geregeld", zei hij over het meisje. De man kreeg een celstraf van vier jaar opgelegd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws