José De Cauwer verrast: "Wat Wout van Aert dáár deed, is zó belangrijk" Wielrennen
Wielrennen

José De Cauwer verrast: "Wat Wout van Aert dáár deed, is zó belangrijk"

José De Cauwer verrast: "Wat Wout van Aert dáár deed, is zó belangrijk"

Ook José De Cauwer komt bij Wout van Aert terecht als er gesproken wordt over 'de man van het voorjaar'. De wielercommentator ziet één koers als dé doorslag dit voorjaar.

Wout van Aert wordt al door verschillende wielermannen uitgeroepen tot 'man van het voorjaar'. Ook José De Cauwer komt tot dezelfde vaststelling. Maar waar iedereen zich misschien wat vragen stelde bij de (te zware) Tirreno van Van Aert, is dat net de koers die voor De Cauwer het verschil maakte in positieve zin.

Van Aert won er twee ritten, werd tweede in het algemene klassement na Tourwinnaar Tadej Pogacar en won het puntenklassement. Over de ereplaatsen nog maar gezwegen. "Wat hij daar heeft gedaan, zonder ploeg, ik vind dat zo belangrijk. Dat geeft meer doorslag", zegt De Cauwer bij Sporza.

Deceuninck-Quick Step

De ploeg van het voorjaar is volgens De Cauwer Deceuninck-Quick Step. 'The Wolfpack' haalde uit met 20 overwinningen, waaronder ook de Ronde van Vlaanderen. "Ze hebben niet de beste renner in hun gelederen, maar ze winnen wel grote koersen en dat is het belangrijkste."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws