Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ twijfelt bij koppel: “Te vroeg de stekker eruit getrokken” Buitenland
Buitenland

Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ twijfelt bij koppel: “Te vroeg de stekker eruit getrokken”

Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ twijfelt bij koppel: “Te vroeg de stekker eruit getrokken”

Winnie Govaerts en Jonah Hulselmans waren vorig jaar het enige koppel waarvan het ‘Blind Getrouwd’-experiment slaagde. Winnie keek ook trouw naar de afleveringen met de nieuwe koppels. Toch heeft ze enkele kleine opmerkingen.

“Het is wel jammer dat we niet méér van de koppels hebben gezien tijdens het reüniemoment, want dat had nog veel meer inzichten kunnen verschaffen”, zegt Winnie in haar column voor weekblad Story. “Vorig jaar werd daar een volledige aflevering aan gewijd, en ik vond dat toen heel fijn.”

“Corona moet sowieso voor een heel andere ervaring hebben gezorgd"

“Het was ook heel jammer dat Dave niet aanwezig was vanwege ziekte, zo bleven we toch wat op onze honger zitten wat zijn gevoelens achteraf betreft”, geeft Winnie toe. “Ik blijf twijfelen of hij en Hanne er niet te vroeg de stekker hebben uitgetrokken. Maar natuurlijk snap ik dat je tijdens opnames en met de huidige veiligheidsmaatregelen niet voorzichtig genoeg kan zijn.”

“Die corona moet sowieso voor een heel andere ervaring hebben gezorgd bij de koppels dan vorig jaar bij ons, ook al zag je dat als kijker niet meteen”, klinkt het. “Op momenten die ertoe deden, kon ik al eens raad gaan vragen bij familie of bij een glas mijn hart luchten bij vriendinnen: allemaal dingen die dit jaar niet mogelijk waren.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws