Déze 4 renners plaatst Tom Boonen boven Wout van Aert dit voorjaar Wielrennen
Wielrennen

Déze 4 renners plaatst Tom Boonen boven Wout van Aert dit voorjaar

Déze 4 renners plaatst Tom Boonen boven Wout van Aert dit voorjaar

Tom Boonen heeft het voorjaar geanalyseerd en de toppers punten gegeven. Opvallend: Wout van Aert krijgt een 8,5/10, vier renners doen beter dan de renner van Jumbo-Visma.

Niet iedereen is het erover eens dat Wout van Aert dé man van het voorjaar is. Tom Boonen liet al duidelijk verstaan dat dat voor hem de Deen Kasper Asgreen is, winnaar van de E3 en de Ronde van Vlaanderen.

Asgreen krijgt dan ook een 10/10 van Tom Boonen dit voorjaar in de HLN Sportcast. Wout van Aert moet het stellen met een 8,5, net als Mathieu van der Poel, Primoz Roglic en Jasper Stuyven. Maar Boonen zet nog eens drie renners hoger dan Van Aert.

Pogacar 10/10

De tweede renner die een 10 krijgt van Boonen is Tadej Pogacar, die zondag nog Luik-Bastenaken-Luik won. Tom Pidcock, de revelatie van het seizoen, doet het met een score van 9 een half puntje beter dan Van Aert. Om af te sluiten met Mauri Vansevenant. Het Deceuninck-Quick Step-talent krijgt net als Pidcock een 9.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws