Ex-wereldkampioene veldrijden haalt zwaar uit naar wielerbabe Puck Moonen Wielrennen
Wielrennen

Ex-wereldkampioene veldrijden haalt zwaar uit naar wielerbabe Puck Moonen

Ex-wereldkampioene veldrijden haalt zwaar uit naar wielerbabe Puck Moonen

De Nederlandse wielrenster en Instagramfenomeen Puck Moonen heeft dit seizoen nog geen koers gereden. Luik-Bastenaken-Luik was haar eerste kans, maar Moonen haakte af. Tot frustratie van een ploegmaat.

Thalita de Jong begon wervelend aan haar wielercarrière. In 2016 werd ze wereldkampioen veldrijden in Zolder. Daarna is De Jong teruggevallen en nu rijdt ze een niveau lager. Vandaag komt ze uit voor Bingoal Casino-Chevalmeire, de ploeg van Puck Moonen.

Moonen is de ex-vriendin van Eli Iserbyt en is zeer populair op Instagram. Met 500 000 volgers is ze naast wielrenster ook influencer. In dat laatste blijkt ze het meest succesvol, want haar wielercarrière komt moeilijk van de grond.

Zondag moest ze met Luik-Bastenaken-Luik normaal gezien haar 1ste koers van het jaar rijden. Uiteindelijk haakte ze in laatste instantie toch af. Daardoor moest De Jong invallen en die deelde een serieuze steek uit aan Moonen op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws