Eric Goens retweet na transfer van Refaelov naar Anderlecht: "Godverdomme!" voetbal
voetbal

Eric Goens retweet na transfer van Refaelov naar Anderlecht: "Godverdomme!"

Eric Goens retweet na transfer van Refaelov naar Anderlecht: "Godverdomme!"

Eric Goens is behalve televisiemaker ook een fervent supporter van Club Brugge, dat is algemeen geweten. Dus is ook bij hem de transfer van Refaelov naar Anderlecht slecht gevallen, al amuseert hij zich toch met reacties van andere fans.

En die waren zoals te voorspellen was niet min. Heel wat Club Brugge-fans vinden het absoluut not done dat Refaelov na zeven jaar trouwe dienst bij blauw-zwart nu de overstap maakt van Antwerp naar aartsrivaal Anderlecht.

Maar één reactie vond Goens toch zeer de moeite waard om te retweeten. "Ken godverdomme me noend Rafa genoemd!" Rafa is de bijnaam van Refaelov en de opmerking in het West-Vlaams staat voor "Ik heb godverdomme mijn hond Rafa genoemd!"

Overigens had de arme fan, die in een nog veel grotere tirade duidelijk razend was, ook RAFA op de nummerplaat van zijn auto laten zetten. Op Twitter zorgde de post van Goens voor heel wat ludieke reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws