Gal Refaelov steunt haar man voluit na heisa over transferbom naar Anderlecht voetbal
voetbal

Gal Refaelov steunt haar man voluit na heisa over transferbom naar Anderlecht

Gal Refaelov steunt haar man voluit na heisa over transferbom naar Anderlecht

'Achter elke man staat een sterke vrouw' luidt het spreekwoord. Gelukkig voor Lior Refaelov geldt dat ook voor voetballers. Want het is mede door zijn vrouw Gal dat hij de storm van kritiek na zijn overgang van Antwerp naar Anderlecht zal kunnen doorstaan.

Wie Lior Refaelov kent weet dat zijn gezin voor hem het allerbelangrijkste is. Het is mede door zijn warme gezinssituatie met vrouw Gal en hun drie kindjes Mia, Adrian en Alessandra dat hij zo'n stabiele carrière heeft kunnen uitbouwen. Waaronder dus zeven jaar bij Club Brugge.

En dat beseft de Israëliër maar al te goed. Vandaar dat toen het voorstel van Club's aartsrivaal Anderlecht kwam om voor twee jaar te tekenen hij meteen naar zijn Gal snelde om te overleggen of zij het ook zag zitten om Antwerp achter zich te laten.

Insiders weten dat voor Gal ook maar één ding telde. Dat manlief gelukkig was en dat het gezin samen kon blijven. Of dat dan in Brugge, Antwerpen of Brussel is, maakt voor haar niet zoveel uit. Vandaar dat ze haar geliefde voluit steunde in zijn beslissing.

Juwelenwinkel

Ook al wist ze maar al te goed dat hij een storm van kritiek over zich heen zou krijgen. En dat ook zij eventueel in de brokken zou delen als ze in hun juwelenwinkel in Brugge zou vertoeven. Maar dat kon haar minder deren. Ze is er immers rotsvast van overtuigd dat ze er samen door zullen komen. Liefde is...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws