Meghan Markle diep in de problemen: “Dit zal prins William haar nooit vergeven” Buitenland
Buitenland

Meghan Markle diep in de problemen: “Dit zal prins William haar nooit vergeven”

Meghan Markle diep in de problemen: “Dit zal prins William haar nooit vergeven”

Na de uitvaart van de Britse prins Philip hadden vele Britten er goede hoop in dat het tot een verzoening zou komen tussen zijn kleinzoons, prins Harry en zijn oudere broer prins William. Volgens royaltywatcher Dan Wootton is er wel degelijk vooruitgang werd geboekt. Hij ziet echter nog één groot struikelblok: Harry’s vrouw, Meghan Markle.

“De wil om Harry te vergeven is er wel, maar de échte vraag is of William en Meghan nog ooit door één deur zullen kunnen”, zegt Wootton in The Sun. “Er wordt zo veel aandacht besteed aan de vete tussen de twee broers, dat de verstandhouding tussen Meghan, William en Kate veel minder aan bod komt.”

Het beruchte Oprah-interview

“Maar William heeft voornamelijk een probleem met haar, dat was al zo nog vóór het beruchte Oprah-interview werd uitgezonden”, benadrukt de royalty-expert. “Dat weet ik uit goede bron: één van de senior royals heeft dat zo verteld.”

“William was al een jaar lang gefrustreerd door het gedrag van Meghan Markle”, weet Wootton. “Toen ze het koningshuis ook nog eens publiekelijk beschuldigde van racisme en discriminatie, barstte voor hem de bom. Vooral omdat Meghan het specifiek had over zijn vrouw, Kate.” Zo zei Meghan dat Kate haar aan het huilen had gebracht vlak voor haar huwelijk.

“Ze wist heel goed dat Kate geen enkele mogelijkheid had om terug te vechten. Ze kon dus zeggen wat ze wilde. Iets dat William haar nooit zal vergeven”, zegt Wootton nog. “Dat terwijl Kate Meghan vanaf het begin probeerde te helpen om haar verantwoordelijkheden als royal beter te begrijpen. Maar William heeft het gevoel dat de inspanningen van zijn vrouw altijd ondankbaar werden weggewuifd.”

Populair

Laatste nieuws