Erg pijnlijk: ‘Dit is Antwerp-bestuur nu van plan met Lior Refaelov’ voetbal
voetbal

Erg pijnlijk: ‘Dit is Antwerp-bestuur nu van plan met Lior Refaelov’

Erg pijnlijk: ‘Dit is Antwerp-bestuur nu van plan met Lior Refaelov’

Het beloven nog enkele moeilijke weken te worden voor Lior Refaelov (35). Nadat eerder deze week bekend raakte dat Refaelov in de zomer naar Anderlecht trekt, besliste Antwerp om zijn sterspeler aan de kant te schuiven.

Refaelov zal in de play-offs niet meer in actie komen bij The Great Old. Het Antwerp-bestuur vindt het niet verstandig om in de jacht op de tweede plaats nog langer met Rafa aan te treden. Hoewel de speler zelf nog gemotiveerd is, mag hij niet meer spelen.

De vraag is wat er nu gaat gebeuren met Refaelov. Bij Anderlecht gaan meetrainen zit er uiteraard nog niet in, dat laat zijn contract bij Antwerp niet toe. Toch zou The Great Old de 35-jarige Refaelov ook niet naar de B-kern sturen. Iets wat het met Simen Juklerod - hij tekende in januari al bij KRC Genk - wél deed.

"Toch nog iets van respect"

"In tegenstelling tot de Juklerod wordt Refaelov niet naar de B-kern gestuurd", weet Het Laatste Nieuws. "Toch nog iets van respect. Tijdens de week mag hij gewoon met de groep meetrainen, in het weekend niet. Refaelov zal voortaan op matchdagen - te beginnen vandaag - op eigen initiatief in z'n eentje bijtrainen."

Al is dat zo mogelijk nóg pijnlijker voor de eergierige Refaelov. Hij zal de komende weken middenin de actie van de play-offs zitten, maar geen seconde in actie komen. Rafa zal ongetwijfeld nu al snakken naar het einde van het seizoen en de start van zijn avontuur bij Anderlecht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws