Groot drama op komst in ‘Familie’: “Dit gaat er gebeuren tussen Lars en Veronique” Buitenland
Buitenland

Groot drama op komst in ‘Familie’: “Dit gaat er gebeuren tussen Lars en Veronique”

Groot drama op komst in ‘Familie’: “Dit gaat er gebeuren tussen Lars en Veronique”

De seizoensfinale van ‘Familie’ komt er alweer met rasse schreden aan. Naar aloude gewoonte speculeren de trouwe kijkers naar lieve lust. Ze laten hun verbeelding spreken en zwieren hun voorspellingen op de sociale media.

Op een van de vele ‘Familie’-fansites zorgt de verhaallijn van Lars en Veronique voor heel wat opschudding. Een kijker is er namelijk zeker van dat alsnog zal blijken dat het meest geliefde koppel in de VTM-soap broer en zus zal zijn. En uit de reacties blijkt dat velen er hetzelfde over denken.

“Wel, dat dacht ik nu ook!”, reageert iemand. “Vandaar dat zij waarschijnlijk ook hun kindje hebben verloren… Die moeder zal dat allicht niet durven zeggen hebben, aangezien Lars haar favorietje is”, waarop een ander: “Oh my god! Stel je voor dat dat waar is. Maar het zou goed kunnen!”

“Dat zou een ferme zet zijn van de scenarioschrijvers”

“Dat is exact wat ik aan het denken was”, laat een ander weten. “Ik denk dat al van toen Lars en Raven de zoektocht begonnen naar hun vader/grootvader, en door de houding en reacties van Brigitte op hun vragen. Haar gezicht sprak ook steeds boekdelen, vind ik. Als het wat te warm onder haar voeten werd, probeerde ze hen ervan te overtuigen om te stoppen met zoeken. Het zal daar wel mee te maken hebben.”

“Dat zou een ferme zet zijn van de scenarioschrijvers”, lezen we nog. “Maar dat zou onder meer wel een verklaring kunnen zijn voor de miskraam die ze hebben gehad.” En ook: “Ik heb eraan zitten denken, en ik vrees er inderdaad voor. Maar moést dat zo zijn, weet ik niet of ik zou blijven kijken.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws