Ontgoochelde ‘Familie’-fans haken massaal af: “We hebben het hier helemaal mee gehad” Buitenland
Buitenland

Ontgoochelde ‘Familie’-fans haken massaal af: “We hebben het hier helemaal mee gehad”

Ontgoochelde ‘Familie’-fans haken massaal af: “We hebben het hier helemaal mee gehad”

Familie’-kijkers uiten op de sociale media massaal hun ongenoegen. Zij vinden dat de inspiratie van de schrijvers ver te zoeken is en dat de makers het de laatste tijd volledig laten afweten.

“Ik kijk al van kinds af aan naar ‘Familie’, ik heb nooit een aflevering gemist, maar het is de eerste keer dat ik geen zin heb in een verhaallijn, namelijk die van Simon”, schrijft een misnoegde kijker. “Eerst hebben ze de verhaallijn van Tony uitgeperst als een citroen en nu is er weer Simon. Dat gaat min of meer hetzelfde zijn.”

“Inderdaad, het is miserie tot en met, maar dat is slechts mijn mening”, reageert een ander hierop. “Waarom eigenlijk terug iets rond Stefanie? Heeft ze al niet genoeg miserie gehad? Simon die genezen is, ja tarara. Allemaal redenen om niet meer te kijken eigenlijk.”

"Het is echt saai aan het worden"

“Ik snap volledig wat je wilt zeggen. Ik heb dan ook al een tijdje niet meer gekeken. De schrijvers zijn zo inspiratieloos. Echt erg vind ik het”, aldus een fan. “Er zit ook niets positiefs meer in, altijd maar ellende in ‘Familie’”, zegt een dame. “Het is allemaal zo langdradig en de inspiratie is ver zoek vandaag de dag. Wat mij vooral ook stoort is dat het iedere keer weer Stefanie is die wat meemaakt.”

“Ik ben normaal gezien een ‘die hard’-fan wat ‘Familie’ betreft”, laat nog iemand weten. “Maar nu spreekt het me niet meer aan: ik heb al een tweetal weken niet meer gekeken! Het is zo saai!” En ook: “Hier thuis zijn we al een dikke maand niet meer aan het kijken. Het zegt ons gewoon niets meer.”

“Het is echt saai aan het worden”, lezen we nog. “De verhaallijn tussen Lars en Veronique is niet boeiend, de combinatie Peter en Iris is saai, Benny is irritant geworden, Stefanie wordt ofwel ontvoerd of gestalkt… Ik heb het er helemaal mee gehad.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws