Natalia en haar partner Frederik nemen drastische beslissing over hun dochtertje Bobbi-Loua Buitenland
Buitenland

Natalia en haar partner Frederik nemen drastische beslissing over hun dochtertje Bobbi-Loua

Natalia en haar partner Frederik nemen drastische beslissing over hun dochtertje Bobbi-Loua

Natalia en haar partner Frederik Binst werden vorig jaar in maart voor de eerste keer ouders van een bloem van een dochter. Dat zorgde voor een serieuze ommezwaai in het leven van Natalia, dat tot dan toe beheerst werd door haar drukke agenda. Het was dan ook zoeken naar een mooi evenwicht.

“Ik herinner me mijn eerste optreden na de geboorte van Bobbi-Loua, dat was met Jef Neve”, vertelt Natalia in Story. “Die kleine was mee, haar meter zat met haar in de coulissen, want Frederik moest werken. Ik was er klaar voor, maar ik vond het toch moeilijk om op gang te komen. Op een podium moet je alles geven als zangeres, half werk leveren gaat niet. Maar je wilt dat kind ook niet tekortdoen."

"We hebben zelfs sessies gevolgd bij een psycholoog"

Er wordt weleens gezegd dat een zoontje meer naar zijn mama trekt en een dochtertje meer naar haar papa. “In mijn geval was dat zeker zo”, zegt Natalia. “Frederik en ik gaan dat nu bewust tegen, met Bobbi-Loua. We hebben zelfs sessies gevolgd bij een psycholoog, om de juiste balans tussen ons drie te vinden.”

“Als een meisje altijd naar de papa trekt, dan moet hij laten zien dat zijn liefde eerst via de mama naar het kind gaat", weet de zangeres. "Want als een kind voelt dat het papa kan claimen bóven mama, dan komt er op een bepaald niveau rivaliteit tussen de mama en het meisje. Dat moet je absoluut vermijden", benadrukt ze.

Populair

Laatste nieuws