Eden Hazard zorgt voor ophef na Chelsea-Real: "Hoe is het mogelijk?!" (VIDEO) voetbal
voetbal

Eden Hazard zorgt voor ophef na Chelsea-Real: "Hoe is het mogelijk?!" (VIDEO)

Eden Hazard zorgt voor ophef na Chelsea-Real: "Hoe is het mogelijk?!" (VIDEO)

Thibaut Courtois en Eden Hazard zullen het in de finale van de Champions League niet opnemen tegen het Manchester City van Kevin De Bruyne. Real Madrid werd door Chelsea uit het miljoenenbal gekegeld. Na afloop zorgde Hazard nog voor flink wat ophef.

Na de 2-0-nederlaag op Stamford Bridge ging een goedlachse Hazard enkele ex-ploegmaats opzoeken. Onze landgenoot ging in zijn gekende stijl dollen met zijn maatje Kurt Zouma en stond ook te keuvelen met Cesar Azpilicueta.

Een mooi gebaar van Hazard, maar het neemt niet weg dat de Rode Duivel er flink wat kritiek voor krijgt. Hazard trapte heel wat kijkers, en dan vooral fans van Real Madrid, op de tenen.

Tégen Real

"Hoe is het mogelijk dat hij dit doet?!" en "Hij heeft tégen Real Madrid gespeeld, het is duidelijk", lezen we onder meer op sociale media. Hazard, die tijdens de match niet kon uitblinken, heeft opnieuw geen al te beste beurt gemaakt bij zijn eigen aanhang.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws