Ben Crabbé krijgt opnieuw keiharde kritiek in 'Blokken': "Dit is zo ongepast" Buitenland
Buitenland

Ben Crabbé krijgt opnieuw keiharde kritiek in 'Blokken': "Dit is zo ongepast"

Ben Crabbé krijgt opnieuw keiharde kritiek in 'Blokken': "Dit is zo ongepast"

Ben Crabbé, de presentator van 'Blokken', heeft weer flink wat kritiek gekregen. Dat laat Chloë van de klantendienst van de VRT weten.

“Opnieuw blijven Ben Crabbé en zijn ‘Blokken’ de gemoederen beroeren”, laat Chloë weten. “Zo kregen we klachten omdat de presentator uitspraken doet als ‘kei-fucking jammer’, omdat hij meezingt met nummers en de kijker ‘liever eens het originele fragment hoort’ en omdat hij vraagt aan een kandidaat of zij een antivaxer is. ‘Dat is ongepast aangezien het een persoonlijke vraag is.’”

“Er kwamen ook klachten omdat een aflevering van het spelprogramma moest wijken voor het Overlegcomité, terwijl ‘Blokken’ nochtans wél in de papieren tv-gids was aangekondigd”, aldus Chloë.

Standaardantwoord

“Een klager voelt zich zelfs bedrogen aangezien die ‘moet werken om de papieren tv-gids te kunnen betalen’. Gezien de VRT deze tv-bladen niet zelf uitgeeft, wordt die laatste klacht onontvankelijk verklaard. Alle klagers krijgen een standaardantwoord", meldt Chloë.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws