Erfgenaam uit ‘Erfgenaam Gezocht’ haalt vernietigend uit: “Pure nonsens” Buitenland
Buitenland

Erfgenaam uit ‘Erfgenaam Gezocht’ haalt vernietigend uit: “Pure nonsens”

Erfgenaam uit ‘Erfgenaam Gezocht’ haalt vernietigend uit: “Pure nonsens”

In ‘Erfgenaam Gezocht’ reisde Axel Daeseleire af naar Sicilië. Daar ontmoette hij Christopher Gwynn, de enige erfgenaam van La Esterella, die de hoogste individuele erfenis tot nu toe in het programma erft, namelijk 375.000 euro.

“We gingen elk jaar op vakantie naar Griekenland maar stopten altijd eerst in België om mijn tante op te pikken en mijn grootmoeder te bezoeken. Tijdens die tripjes ontmoette ik Esther een aantal keer. Ze was lief en warm”, vertelde Christopher.

Axel kwam te weten dat de erfenis werd afgewezen door Christophers moeder en tante: “Ik weet niet waarom, daar heb ik nooit een antwoord op gekregen”, klinkt het. En net dat zorgde voor twijfel bij Christopher toen Axel onthulde hoeveel de erfenis van La Esterella bedraagt: een slordige 375.000 euro.

"In Azië bestaat zulke nonsens niet"

Een waanzinnig bedrag dat Christopher erfde, maar nu blijkt dat het gros van de nalatenschap (zo'n 300.000 euro) naar de Belgische staat gaat. Christopher houdt dus 'maar' een slordige 75.000 euro over. “Hoe is het mogelijk dat een overheid aan de haal gaat met iemands eigendom?”, vraagt Christopher zich af in Het Nieuwsblad. “Ik woonde 25 jaar in Azië en daar bestaat zulke nonsens niet.”

Met het overgebleven geld wil hij onder meer een feest organiseren in Antwerpen om La Esterella te eren. “De Antwerpse kathedraal is een van mijn favoriete plekken in de wereld”, klinkt het. “De beelden waarop Esther zingt met de kathedraal op de achtergrond zag ik ontelbare keren.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws