Speciale eenheden mogen Jürgen Conings doden Royalty
Royalty

Speciale eenheden mogen Jürgen Conings doden

Speciale eenheden mogen Jürgen Conings doden

Er komt nu ook versterking vanuit het buitenland in de klopjacht op Jürgen Conings. Honderden politieagenten en militairen zijn op zoek naar hem. Ze kammen het Nationaal Park Hoge Kempen dag en nacht uit.

Mocht het tot een vuurgevecht komen tussen de speciale eenheden en Conings, dan hebben zij de toestemming om hem dood te schieten. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De zenuwen staan zeer strak gespannen.

De speciale eenheden gaan meter per meter het bos uitkammen. Ze doen dat met linies van 30 personen, zo meldt VTM NIEUWS. Het is een zeer groot gebied om te zoeken. "Vandaag doen we een grondige zoeking. We willen veilig en grondig werken. Het natuurpark is bijzonder groot. We weten ook niet zeker of hij in het natuurpark is", klinkt het bij de politie.

"Geef je over"

Marino Hauben, een goede vriend van Jürgen Conings, roept hem op om zich over te geven. “Denk aan je gezin”, zegt hij aan VTM NIEUWS. “Je hebt fouten gemaakt, maar nog geen onherstelbare. Geef je gewoon over.”

"Dit is niet de Jürgen die ik ken", zegt Hauben. Hij verwijst wel naar de buitenlandse missies van Conings en het gebrek aan psychologische bijstand achteraf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws