Erika Vlieghe compleet overdonderd: “Ze vragen me wanneer ik in de prostitutie stap” Royalty
Royalty

Erika Vlieghe compleet overdonderd: “Ze vragen me wanneer ik in de prostitutie stap”

Erika Vlieghe compleet overdonderd: “Ze vragen me wanneer ik in de prostitutie stap”

Al een heel jaar krijgen de corona-experten met tegenstanders te maken. Dat ging van gewone kritiek tot echte doodsbedreigingen. Wat Marc Van Ranst de laatste dagen is overkomen, is natuurlijk een uitzonderlijke situatie, maar ook Pierre Van Damme en Erika Vlieghe hebben reeds beroep moeten doen op politiebescherming.

Volgens Erika Vlieghe worden de haatberichten in de staart van deze corona-pandemie steeds minder. Maar ook zij heeft sinds de start van de crisis haar deel aan kritiek moeten verwerken. Tussen alle negatieve commentaren zaten er steevast een paar vaste klanten.

"Ik moet toegeven dat ze het goed volhouden”

“Ik heb mijn vaste pappenheimers en hun reacties variëren van niet echt tevreden zijn tot het geven van ronduit gore commentaar en het mailen van seksueel getinte berichten”, zegt de infectiologe en voorzitster van de GEMS in Gazet van Antwerpen. “Dan vragen ze wanneer ik in de prostitutie stap, elke keer wanneer ik op televisie was. Of waarom ik nog altijd geen escort geworden ben.”

“Ik verbaas me er intussen al niet meer over, maar ik moet toegeven dat ze het goed volhouden”, klinkt het. “Gelukkig krijgen we doorgaans meer appreciatie dan negatieve berichten. Dat doet deugd”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws