Verrassende carrièrewending voor James Cooke Buitenland
Buitenland

Verrassende carrièrewending voor James Cooke

Verrassende carrièrewending voor James Cooke

Play4 brengt 's werelds grootste, meest spraakmakende en life- changing bouwprogramma naar Vlaanderen. In ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ nemen vrienden, familie en/of buren het huis onder handen van een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend.

Families met een hartverwarmend verhaal die een duwtje in de rug kunnen gebruiken - simpelweg omdat ze niet het geld, de mogelijkheid of de tijd hebben om hun huis om te toveren tot die perfecte droomwoning - kunnen binnenkort op de hulp rekenen van James Cooke en zijn experten van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’.

Met de hulp van hun achterban, James en een team van experten hoeft de familie helemaal niets te doen. De grootste fans van het gezin en het Extreme Makeover-team werkt dag en nacht samen voor dat ene doel: het gezin in kwestie eindelijk hét geluk bezorgen dat ze verdienen door middel van een totale makeover van hun huis. Want voor die gezinnen betekent een nieuw huis een nieuwe start.

James Cooke als ideale gastheer

"Wat ben ik trots om het allergrootste verbouwprogramma ter wereld volgend jaar eindelijk ook naar Vlaanderen te kunnen brengen”, zegt programmadirecteur Annick Bongers. “Ik ben er nog meer van overtuigd dat dit in- en aangrijpende verbouwprogramma spraakmakend zal worden door het enthousiasme én warme hart van James Cooke als ideale gastheer."

"Elke aflevering wordt in heel veel verschillende hoeken en streken van Vlaanderen voor een hele groep vrienden, familieleden en buurtbewoners een ongeziene en emotionele race tegen de klok. Dit is opnieuw een programma voor het hele gezin, want zowel jong als oud zal iedere keer weer het verrassende resultaat van James’ extreme verbouwing willen zien.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws