Wendy Van Wanten doet pikante onthulling over liefdesleven met Franske Buitenland
Buitenland

Wendy Van Wanten doet pikante onthulling over liefdesleven met Franske

Wendy Van Wanten doet pikante onthulling over liefdesleven met Franske

Wendy Van Wanten werd mama van haar dochter Estelle op haar 48e levensjaar. Ze had met Dylan en Clément toen al twee zonen. Ze heeft het zich nooit berouwd dat ze zo laat nog mama werd.

“Heel eerlijk, ik had nooit verwacht dat ik op die leeftijd nog zwanger kon worden”, zegt Wendy in een gesprek met Story. “Oké, ik nam geen pil, maar mijn cyclus is nogal punctueel, dan kan je makkelijk aan onthouding doen. Maar met Frans.... Tja, dat was passionele liefde, hé”, lacht ze.

"Moeder zal dus toch nog wat centjes moeten verdienen”

Met een jonge dochter is het dus nog niet aan de orde om op haar lauweren te rusten. “Estelle is zo’n verstandig meisje, misschien wil ze naar de universiteit. Moeder zal dus toch nog wat centjes moeten verdienen”, aldus Wendy. “Met plezier. De verantwoordelijkheid over jonge kinderen maakt dat je bezig blijft en bij wilt blijven.”

Toen haar oudste zoon Dylan geboren werd, was Wendy 24. “Na de geboorte van Dylan ben ik snel weer aan de slag gegaan, net zoals na de komst van Clément op mijn 40e”, vertelt de zangeres. “Tijdens mijn zwangerschap van Estelle was ik al wat gesetteld. Daardoor kon ik méér genieten van dat wondertje in mijn buik.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws