Serieuze opdoffer voor Sam Gooris en Kelly Pfaff Buitenland
Buitenland

Serieuze opdoffer voor Sam Gooris en Kelly Pfaff

Serieuze opdoffer voor Sam Gooris en Kelly Pfaff

Zoals zo veel artiesten zat Sam Gooris het afgelopen jaar meer thuis dan wat anders. Wat hij het liefst van al doet, werd hem wegens de coronacrisis ontzegd: optreden. Ook financieel heeft het een impact gehad.

“Ik ben enorm fier op hem wat dat betreft”, zegt zijn echtgenote Kelly Pfaff in Dag Allemaal. “Natuurlijk heeft hij alle mogelijke emoties gekend: machteloosheid, woede, constant die kriebels om weer dat podium op te kruipen."

"Maar dat heeft niet lang geduurd, we haalden dan eens wat fratsen met hem uit om hem daaruit te helpen. Humor doet veel hier ten huize Gooris", laat de presentatrice weten. "Op financieel vlak is het voor artiesten een donker jaar geweest.”

Financieel was het wegvallen van Sams optredens ook een opdoffer. “We zijn daar uiteraard mee bezig”, aldus Kelly. “Het is niet fijn om te voelen dat je niet dezelfde inkomsten hebt als het jaar voordien. Maar het enige wat we eraan kunnen doen, als de situatie verandert, is er alles aan doen om onze job weer naar behoren uit te oefenen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws