Vrees voor aanslag van Jürgen Conings is groot: Wat moet er nu gebeuren met Marc Van Ranst? Royalty
Royalty

Vrees voor aanslag van Jürgen Conings is groot: Wat moet er nu gebeuren met Marc Van Ranst?

Vrees voor aanslag van Jürgen Conings is groot: Wat moet er nu gebeuren met Marc Van Ranst?

De vrees voor een aanslag van Jürgen Conings is groot bij het parket. Men doet er dan ook alles aan om hem zo snel mogelijk te vinden.

Alleen slaagt men er niet in om Conings voorlopig op te sporen. Voorlopig ontbreekt nog steeds elk spoor. Het parket houdt er wel steeds meer rekening mee dat hij hulp heeft gekregen. Mogelijk deed het parket daarom ook een oproep aan Conings, omdat hij toegang zou hebben tot televisiebeelden.

Het parket vreest ook nog steeds dat Conings een aanslag beraamt en zal toeslaan. Onder meer viroloog Marc Van Ranst is daarbij een concreet doelwit. Vorige maandag was Conings al twee uur lang in de buurt van het huis van Van Ranst.

Van Ranst kan niet weg

De professor zit nu al meer dan een week in een zogenaamd safehouse. De locatie daarvan is onbekend en bovendien wordt dat ook nog eens bewaakt. De kans is groot volgens Het Laatste Nieuws dat Van Ranst er zal moeten blijven tot Conings gevonden wordt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws