Magali, de vrouw van Francesco Planckaert, vreest het ergste: “Vroeg of laat betalen we daar de rekening voor” Buitenland
Buitenland

Magali, de vrouw van Francesco Planckaert, vreest het ergste: “Vroeg of laat betalen we daar de rekening voor”

Magali, de vrouw van Francesco Planckaert, vreest het ergste: “Vroeg of laat betalen we daar de rekening voor”

Met wat geluk - én een vlot verloop van de vaccinatiecampagne - zijn we bezig aan de corona-eindspurt. Magali Van Houtte, de vrouw van Francesco Planckaert, blikt alvast vooruit naar de tijd waarop we weer ‘normaal’ zullen leven.

“Zelfs áls het zou mogen, denk ik dat mensen nog voorzichtiger zullen zijn dan nodig”, zegt Magali in TV Familie. “In familiekring is de achterdocht misschien wat minder, maar wildvreemden een hand geven als begroeting, zoals bijvoorbeeld bij een sollicitatie... Dat keert misschien nóóit meer terug.”

“Die mondmaskers sterven misschien een stille dood, maar het ontsmetten van onze handen is een blijvertje”, denkt Magali. “Ook vóór corona had ik standaard ontsmettingsgel in mijn handtas zitten. Niet dat ik smetvrees heb, maar je kunt volgens mij niet té proper zijn.”

"Ik hoop dat de bevolking haar gezond verstand gebruikt"

Enkele weken geleden kondigde premier Alexander De Croo een hele resem versoepelingen aan. Daar is Magali niet al te gerust in. “Ik houd toch mijn hart vast”, geeft de 'Château Planckaert'-ster toe. “Ik hoop dat ik me vergis, maar ik vrees dat we vroeg of laat de rekening zullen betalen voor de versoepelingen die elkaar nu opvolgen. Ik kan alleen maar hopen dat de bevolking haar gezond verstand gebruikt…”

Populair

Laatste nieuws