VTM meldt zeer slecht nieuws over Niels Destadsbader (32) Buitenland
Buitenland

VTM meldt zeer slecht nieuws over Niels Destadsbader (32)

VTM meldt zeer slecht nieuws over Niels Destadsbader (32)

Niels Destadsbader (32) heeft positief getest op corona en moet thuisblijven voor de finale van 'The Voice van Vlaanderen' nu vrijdag. Niels was dit jaar voor het eerst coach in 'The Voice’.

“Om zo veilig mogelijk te werk te gaan, wordt iedereen die betrokken is bij de productie van ‘The Voice van Vlaanderen’ regelmatig getest op corona. Op die manier kunnen zowel de voorbereidingen van de finale als de live uitzending op vrijdag zo veilig mogelijk verlopen”, laat VTM weten in een statement.

Voorlopig heeft Niels alleen maar milde symptomen. Niels gaat nu in quarantaine en zal de finale van 'The Voice' via een videoverbinding volgen. Nanou staat vrijdag als laatste overgebleven kandidaat van Team Niels in de finale. Zij moet het opnemen tegen Joke en Robin van Team Koen en Simon en Grace van Team Natalia. Vrijdag weten we wie Ibe opvolgt als 'The Voice van Vlaanderen'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws