Rachel Hazes kan het niet laten en deelt sneer uit naar Monique Westenberg Buitenland
Buitenland

Rachel Hazes kan het niet laten en deelt sneer uit naar Monique Westenberg

Rachel Hazes kan het niet laten en deelt sneer uit naar Monique Westenberg

Gisteren was een hoogdag voor Rachel Hazes: ze opende namelijk haar eigen theecafé. Op de opening konden haar zoon, André, en diens nieuwe vriendin, Sarah van Soelen, natuurlijk niet ontbreken.

Het was meteen ook het eerste grote evenement waar André Hazes en Sarah samen te zien waren. “Al had m’n moeder een HEMA geopend, dan nog was ik trots”, zegt de zanger aan RTL Boulevard. “Zij heeft heel diep gezeten en heel slecht. Ik maak heel vaak de grap tegen m’n moeder: ‘Ik ben bang dat je de erfenis opmaakt’, maar zij voegt juist dingen toe", lacht hij.

"Sarah is gewoon éérlijk"

Tussen André en Sarah gaat het momenteel heel goed. Zij gaan binnenkort zelfs samenwonen in een appartement in Rotterdam. “We hebben het gewoon heel leuk samen. Dus alles wat er over ons wordt gezegd, daar trekken we ons niet zo veel van aan. Want uiteindelijk hebben we altijd gewoon elkaar.”

En ook Rachel - die nooit onder stoelen of banken heeft gestoken dat ze geen fan was van Andrés ex, Monique Westenberg - kan haar geluk niet op met haar nieuwe schoondochter. “Ik ben heel erg blij met Sarah”, benadrukt Rachel voor de zoveelste keer. “Zij is gewoon éérlijk. Dus ja, ik ben heel blij met haar.”

Populair

Laatste nieuws