Bakken kritiek voor VTM en ‘Huis Gemaakt’: “Zo smerig van hen” Buitenland
Buitenland

Bakken kritiek voor VTM en ‘Huis Gemaakt’: “Zo smerig van hen”

Bakken kritiek voor VTM en ‘Huis Gemaakt’: “Zo smerig van hen”

Na een zenuwslopende finale zijn de winnaars van ‘Huis Gemaakt’ sinds deze week bekend. Ruben en Antje konden hun tranen niet stoppen toen Dina Tersago in de finale hun naam uitriep als grote winnaars. Na zeven maanden van hard labeur kregen zij de sleutels van hun droomwoning in handen.

Hoewel kijkers van ‘Huis Gemaakt’ Ruben en Antje zeker de overwinning gunnen, vinden ze het toch jammer dat de overige koppels met helemaal niéts achterblijven. “Wat ik wel jammer vind, is dat het productiehuis nu heel veel geld gaat winnen op de andere twee huizen en dat er dan zelfs geen troostprijs af kan voor de andere twee koppeltjes die keihard gewerkt hebben. Dit ruikt een beetje naar profiteren”, klinkt het streng op de sociale media.

“Dat vind ik ook”, reageert iemand hierop. “De werkuren van de koppels zijn gratis en al het materiaal is gesponsord. Ze zouden bijvoorbeeld de anderen de kans moeten geven om het huis aan een goedkopere prijs te kopen.”

"Nu kunnen zij wel grote winst maken, natuurlijk"

“Ja, heel smerig van VTM en de makers van ‘Huis Gemaakt’”, aldus een ontgoochelde kijker. “Wat ik wel raar vind, is dat goedkoopste woning gewonnen heeft. Maar ja, nu kunnen ze grote winst maken, natuurlijk.”

“Ik vind ook dat de andere twee koppels ten minste een troostprijs zouden moeten hebben gekregen van de makers”, lezen we nog. “Die hebben dat gratis en voor niets knap gemaakt en zij gaan weer met alles lopen. Ik vind dat ze die koppels dat moeten gunnen, aan de helft van de prijs of zo?”

En ook: “Proficiat voor het jonge koppel. Iedereen had het verdiend. Maar ik vind dat de andere koppels op zijn minst ook een prijs hadden moeten krijgen. De uren die ze er ingestoken hebben konden ze toch betalen?”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws