Christopher onthult de échte reden waarom het fout liep tussen Junior Planckaert en Shana Buitenland
Buitenland

Christopher onthult de échte reden waarom het fout liep tussen Junior Planckaert en Shana

Christopher onthult de échte reden waarom het fout liep tussen Junior Planckaert en Shana

Junior Planckaert heeft er een paar bewogen maanden opzitten. Momenteel is hij aan het revalideren van een zware beenbreuk die hij opliep na een motorongeval, maar eerder kreeg hij ook een mentale klap te verwerken, namelijk de breuk met Shana.

“Tja, liefde kan je niet forceren”, weet Christopher te vertellen in Dag Allemaal. “Je voelt zoiets wel aan, hé. Na een tijdje merkten we dat er een verwijdering tussen die twee was ontstaan. Junior is als een broer voor mij, ik weet supergoed hoe hij denkt en redeneert. En als je dat meisje dan beter leert kennen, denk je: ja, dat wordt een moeilijke.”

“Dat is zeker geen sneer naar Shana, hé”, verzekert de 'Château Planckaert'-ster. “Soms is het gewoon niet voorbestemd. Ik denk dat Junior nog wat tijd nodig heeft om aan zichzelf te werken. Onbewust spiegelt hij zich te veel aan ons: bij ons was het allemaal first catch.”

"Het is niet leuk dat hij telkens van nul moet herbeginnen"

“Stephanie en ik hebben elkaar heel jong gevonden, Francesco en Magali ook, Eddy en Christa, mijn ouders... Bij hem is dat anders”, klinkt het. “Junior wil zich ook settelen, het is niet leuk dat hij telkens van nul moet herbeginnen. Maar hij kan altijd bij ons en bij Francesco en Magali terecht, hij weet dat", besluit Christopher.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws