Ophef na finale van ‘The Voice’: “Niet Grace, maar déze kandidaat verdiende te winnen” Buitenland
Buitenland

Ophef na finale van ‘The Voice’: “Niet Grace, maar déze kandidaat verdiende te winnen”

Ophef na finale van ‘The Voice’: “Niet Grace, maar déze kandidaat verdiende te winnen”

De jonge Grace won vrijdagavond de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ en volgde zo Ibe, de winnaar van vorig jaar, op. Hoewel de meesten haar de overwinning gunnen, komt er toch wat kritiek op de uitslag.

“Jammer, maar Robin moest gewonnen hebben”, lezen we op de sociale media. “Die gast kan zo veel met zijn stem én met zijn muziekinstrumenten. Moest de stemming alleen met de jury zijn geweest, ging het sowieso tussen Simon en Robin. Het is toch het zingen dat telt, hè, en niet het dansen en de pasjes zoals in het Eurovisiesongfestival.”

"Het was weer omgekochte boel zeker?"

“Zoals Koen Wauters nog eens benadrukte: het gaat over de ‘voice' en dat is Robin, geen twijfel daarover! Grace was super, maar moet toch nog wat rijpen… Het is en blijft ‘The Voice’, dan moest het Robin of Simon zijn. Grace was natuurlijk niet slecht, maar de naam van het programma zegt het zelf: ‘The Voice’!”

“Sorry, maar nee, ik vind de overwinning van Grace onverdiend. Het was weer omgekochte boel zeker??”, klinkt het nog streng. En ook: “Simon en Robin zijn het meest gegroeid tijdens de show en Robin was veruit de beste zanger. Grace was al een zangeres vóór haar deelname, dus eigenlijk is dit niet eerlijk.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws