Tanja Dexters na ongeval: "Blijkbaar roept het jaloezie op" Buitenland
Buitenland

Tanja Dexters na ongeval: "Blijkbaar roept het jaloezie op"

Tanja Dexters na ongeval: "Blijkbaar roept het jaloezie op"

Tanja Dexters was gisteren betrokken bij een bizar ongeval op de E313 in Olen. Nadien vluchtte ze weg, net als de chauffeur van de wagen.

Dexters was samen met haar vriend Michael Peeters op pad in een Jaguar. Ze kregen een ongeval op de E313 ter hoogte van Olen. Volgens Dexters was haar vriend niet in fout, getuigen zeggen echter wat anders.

"Blijkbaar wekte onze wagen, een gloednieuw model dat mijn vriend (een autohandelaar, red.) net had binnengekregen, jaloezie op. Want plots ging de auto die voor ons reed in de remmen. Michael heeft nog geprobeerd een botsing te voorkomen, maar kon hem niet meer uitwijken en is ertegen geknald", vertelt Dexters in Het Nieuwsblad.

"Ze begonnen me meteen uit te schelden"

"Ik heb mijn geel hesje uitgetrokken en ben naar die wagen gelopen", vervolgt ze. "De inzittenden begonnen me meteen uit te schelden. 'Tanja Dexters dit, Tanja Dexters dat.' Ik ga niet herhalen wat ze precies zeiden. Daarop ben ik terug naar onze auto gestapt en heb ik de gevarendriehoek geplaatst."

Volgens getuigen pleegden ze vluchtmisdrijf, zelf ziet Dexters dat anders. "We hebben gewacht tot de brandweer en een ambulance ter plekke waren. Maar intussen was de situatie onhoudbaar geworden. We werden langs alle kanten belaagd. Toen heb ik een vriend gebeld om ons op te pikken. Ik weet dat dit verhaal nog een staartje zal krijgen, maar Michael en ik moesten daar gewoon weg."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws