Kevin De Bruyne houdt gruwelijke blessure over aan CL-finale voetbal
voetbal

Kevin De Bruyne houdt gruwelijke blessure over aan CL-finale

Kevin De Bruyne houdt gruwelijke blessure over aan CL-finale

Kevin De Bruyne houdt een ernstige blessure over aan zijn botsing met Antonio Rüdiger in de Champions League-finale van zaterdagavond. De Rode Duivel zal een tijdje aan de kant staan.

Zondagmiddag maakte De Bruyne op Twitter zelf bekend wat het verdict is. "Hey jongens, ik ben net terug van het ziekenhuis. Mijn diagnose is een acute neusbreuk en een fractuur in mijn linkeroogkas. Ik voel me oké nu. Ik ben nog altijd teleurgesteld over gisteren, maar natuurlijk zal ik er terug staan."

Wanneer dat is, is maar de vraag, want de blessure is een zware domper in aanloop naar het EK. Het toernooi zelf zou voorlopig niet in gevaar komen. Al zal er dan sowieso een masker aan te pas komen. De Rode Duivels spelen over minder dan twee weken al hun openingsmatch, in en tegen Rusland op zaterdag 12 juni.

Sowieso was afgesproken dat De Bruyne de groep pas op maandag 7 juni zou vervoegen om hem wat rust te gunnen na de finale van de Champions League. Maar hoe zijn revalidatie nu verder zal verlopen is koffiedik kijken.

Populair

Laatste nieuws