Megan uit 'Temptation Island' maakt naaktfilmpje: "Ze weten nu hoe ik er bloot uitzie" Buitenland
Buitenland

Megan uit 'Temptation Island' maakt naaktfilmpje: "Ze weten nu hoe ik er bloot uitzie"

Megan uit 'Temptation Island' maakt naaktfilmpje: "Ze weten nu hoe ik er bloot uitzie"

Megan Desaever, bekend van haar deelname in 2018 aan 'Temptation Island', heeft er geen probleem mee om naakt te gaan. Dat vertelt ze in de krant Het Laatste Nieuws.

Megan is mee op de kar van 'Only-Fans' gesprongen. Ze werkt ervoor samen met fotograaf Steven Wolles. "Steven stelde voor om samen te poseren, en dat vonden Milou en ik onmiddellijk een tof idee. We zijn beiden best bekend, dus dit was een mooie kans om wat extra promotie te voeren voor onze accounts", klinkt het.

"Ik speelde al een tijdje met het idee om zo’n account op te starten omdat ik van verschillende mensen hoorde dat je er veel geld mee kan verdienen. Of dat naakt poseren me niet afschrikt? Nee gij, ik heb dat ook al voor Playboy gedaan. Mensen weten dus wel hoe ik er uitzie zonder kleren. Dus ja, dan kan ik er beter geld aan verdienen."

"Mensen die vulgaire naaktfoto’s willen zien, zijn eraan voor de moeite. Net zoals bij die foto’s van Playboy wil ik wel dat het classy blijft. Als ik binnenkort filmpjes post, zal het ook volgens dat principe zijn. Het mag uitdagend en teasend zijn, maar ik wil geen grenzen overschrijden", luidt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws