Overlegcomité beslist: Sluitingsuur van horeca later dan gedacht? Royalty
Royalty

Overlegcomité beslist: Sluitingsuur van horeca later dan gedacht?

Overlegcomité beslist: Sluitingsuur van horeca later dan gedacht?

Vrijdag staat een nieuw Overlegcomité gepland. Men zal zich buigen over het reizen, maar uiteraard ook over de binnenruimtes die vanaf 9 juni opengaan. Zo is de vraag of er nog zaken zullen wijzigingen aan de voorwaarden voor de horeca. Zij mogen weer helemaal opengaan.

Voor een reis in Europa hoef je niet meer getest te worden als je tijdens de laatste zes maanden hersteld bent van een coronabesmetting, als je in het verleden positief testte of als je tenminste één prik hebt gehad. Wie aan deze voorwaarden niet voldoet, zal wel nog een negatief testresultaat moeten voorleggen.

Over het sluintingsuur van de horeca zal volgens Het Laatste Nieuws ook nog gesproken worden. Zo wil Vlaams minister-president Jan Jambon het sluitingsuur voor binnen en buiten gelijkstellen tot 23.30 uur. In het oorspronkelijke voorstel zouden de binnenruimtes al om 22 uur moeten sluiten. Ook Horeca Vlaanderen wil alles laten sluiten om 23.30 uur.

Voorts wordt ook bekeken of er mogelijk meer dan vier mensen aan een terrastafel kunnen zitten. Heel wat horecazaken laten dat al enigszins toe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws