Fans van ‘Château Planckaert’ reageren teleurgesteld: “Zo spijtig dat dit moet gebeuren” Buitenland
Buitenland

Fans van ‘Château Planckaert’ reageren teleurgesteld: “Zo spijtig dat dit moet gebeuren”

Fans van ‘Château Planckaert’ reageren teleurgesteld: “Zo spijtig dat dit moet gebeuren”

Zondag zond Eén de laatste aflevering van het ‘Château Planckaert’-seizoen uit. Maar niet getreurd voor de trouwe kijkers: er is nog meer dan werk genoeg aan het kasteel, en dus zien zij Eddy Planckaert en zijn familie na de zomer terug op televisie.

De voorbije weken keken de fans massaal naar ‘Château Planckaert’. Het programma was dan ook een van de aanvoerders van de Vlaamse kijkcijferlijstjes. Het hoeft niet te verrassen dat er teleurgesteld gereageerd wordt op het einde van dit seizoen. “Prachtige familie, die Planckaerts. We zullen ze missen”, luidt het op de sociale media.

“Die afleveringen mochten van mij minstens een uur langer duren"

“Het was weer de moeite om te kijken naar ‘Château Planckaert’ dit seizoen”, zegt een ander. “Spijtig dat het nu al moet stoppen, maar we kijken al uit naar de volgende afleveringen om te zien hoe het kasteel vooruitgang geboekt zal hebben.” “Spijtig dat het al gedaan is”, lezen we nog. “Die afleveringen mochten van mij trouwens minstens een uur langer duren. Hopelijk een goed herstel voor Junior.”

“Jammer dat het voor een tijdje gedaan is”, vindt iemand. “Gelukkig komen jullie terug op televisie. De afleveringen mogen zelfs een beetje langer zijn! Ik kijk er alvast naar uit.” En ook: “Ik kan niet wachten tot jullie terug zijn, Planckaerts. Het is zo’n toffe serie en zo’n hechte, fijne familie.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws