Verleidster 'Temptation Island' haalt zwaar uit naar makers Buitenland
Buitenland

Verleidster 'Temptation Island' haalt zwaar uit naar makers

Verleidster 'Temptation Island' haalt zwaar uit naar makers

Het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' is geen voltreffer. Veel kijkers vinden het saai en de kijkcijfers nemen een duik. Voor het eerst sinds het programma weer vanonder het stof werd gehaald door Vijf, vier jaar geleden, duiken de kijkcijfers onder de 300.000.

"Ik zou graag de mensen van de casting eens spreken", zegt verleidster Tisha (24) in Dag Allemaal. "Er waren meer dan 300 kandidaat-koppels, en dan kiezen ze deze vier. Waarom? In één oogopslag zag ik al dat Laura een preuts meisje is, absoluut niet iemand die je naar ‘Temptation Island’ moet sturen. En Roger begon om acht uur al te geeuwen en ging om negen uur naar bed. Wij hebben als verleidsters écht ons best gedaan, maar een koppel moet zich ook wel openstellen voor de test."

Seksuologe Kaat Bollen weet wat er aan de hand is. "Die mannen zijn gewoon bang voor de camera’s", zegt Kaat. "Na de drie jongste seizoenen weten ze wat de impact van die beelden is. En niet alleen op de relatie."

"Want eerlijk: de meeste koppels doen ook mee om er munt uit te slaan: extra volgers, een mediacarrière, influencer worden. Maar sinds de fratsen van Tim vorig jaar weten ze maar al te goed dat bepaalde beelden je ook compleet belachelijk kunnen maken, en daar gaat je carrière dan."

Einde?

Vijf wil nog niet gezegd hebben dat dit het laatste seizoen wordt van 'Temptation Island'. Daar klinkt het dat men tevreden is over de kijkcijfers, met uitgesteld kijken erbij. "Of er een vijfde seizoen komt? We maken elk jaar op het einde van het seizoen een balans op", luidt het.

Populair

Laatste nieuws