"Het is aannemelijk dat Jürgen Conings naar het buitenland is gevlucht" Royalty
Royalty

"Het is aannemelijk dat Jürgen Conings naar het buitenland is gevlucht"

"Het is aannemelijk dat Jürgen Conings naar het buitenland is gevlucht"

De Nederlandse privédetective Ben Zuidema is van mening dat Jürgen Conings wellicht in het buitenland zit. Mocht hij nog in België zijn, dan zou hij al herkend zijn geweest op een foto in de krant.

Conings is al meer dan twee weken vermist. De speurders hebben al grote zoekacties opgezet, maar zonder resultaat. Elk spoor ontbreekt van de voortvluchtige militair.

"Aangezien zijn foto in alle kranten staat, lijkt het me aannemelijk dat hij niet meer in België is”, zegt Zuidema in Het Nieuwsblad. “Als hij in Nederland rondloopt, zal niemand naar hem opkijken.” Helemaal onlogisch zou dat niet zijn. Zo'n 70 procent van de voortvluchtigen trekt naar het buitenland.

Van Ranst

Intussen zit viroloog Marc Van Ranst ook al ruim twee weken in zijn safehouse. Hij kan er niet uit zolang geoordeeld wordt dat de dreiging voor een aanslag op hem te groot is. In ideale omstandigheden wordt Conings eerst gevonden vooraleer Van Ranst weer naar huis kan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws