Frank Vandenbroucke zwaar onder vuur: “Dit is gewoonweg crimineel” Politiek
Politiek

Frank Vandenbroucke zwaar onder vuur: “Dit is gewoonweg crimineel”

Frank Vandenbroucke zwaar onder vuur: “Dit is gewoonweg crimineel”

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke pleit ervoor om gratis testen enkel voor te behouden voor mensen die de kans nog niet kregen om zich volledig te laten vaccineren. Dat zei hij in het ‘VTM NIEUWS’.

“Wie een aanbod heeft gekregen dat toelaat om volledig gevaccineerd te zijn, en wie ondertussen ook de tijd heeft gehad om op dat aanbod in te gaan, zo iemand moet je niet perse een gratis of goedkope PCR-test aanbieden. Wie die kans niet heeft gehad, die moet je een goedkope of gratis pcr-test aanbieden”, klonk het bij Vandenbroucke.

Met deze uitspraak jaagt de minister van Volksgezondheid de Vlaming tegen zich in het harnas. Er kwam dan ook veel kritiek op: “Vent toch, je maakt je schuldig aan stigmatisering!”, briest iemand op de sociale media. “‘U bent niet ingeënt, dus u kan niet…’ Wat is het volgende: geen vaccinatie is geen lening? Oei, ik breng u misschien op ideeën.”

"Allemaal geldklopperij"

“En de volgende jaren, meneer Vandenbroucke, gaat het dan nog gratis zijn voor iedereen?”, richt een ander zich tot de minister. “Want elk jaar moet je dit vaccin toch krijgen? Dit jaar gratis en vanaf dan betalen zeker! Allemaal geldklopperij!”

“Als de mensen zich niet willen laten inenten is dat hun keuze”, benadrukt een dame. “Dit is pure chantage! Als je het niet laat doen mag je niet op reis? Komaan, zeg! Deze paljas heeft niet eens één stem en dat wordt minister. Dat zouden ze pas moeten verbieden! Dat hij terug in zijn grot gaat wonen.”

Medisch experiment

“Mislukt schoolmeesterke, wanneer ga jij eens stoppen met mensen onder druk te zetten”, vraagt nog iemand zich af. “Ga uw centen tellen en laat iedereen een vrije keuze. Dat ‘m zijn coronatesten in zijn eigen neusgaten steekt. Ik wil hem er gerust wel bij helpen.”

“Dus, geachte heer Vandenbroucke, de bevolking moet zich onderwerpen aan een medisch experiment om onze schijnvrijheid terug te krijgen of er anders geld voor op tafel leggen? Vanaf nu bent u voor mij een crimineel"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws