-->

Transferbom in Serie A: 'Napoli stuurt Dries Mertens de laan uit'

Transferbom in Serie A: 'Napoli stuurt Dries Mertens de laan uit'
Woensdag 2 Juni 2021 - 21:45   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Acht jaar speelt Dries Mertens nu al bij Napoli: een eeuwigheid in het Europese voetbal. Maar het ziet er niet naar uit dat er ook nog een negende jaar komt voor de Rode Duivel.

Mertens heeft in Napels nog een contract tot 2022, maar op zijn 34ste zag het er naar uit dat hij die overeenkomst gewoon ging uitdoen en vervolgens ging beslissen of hij nog op een iets lager niveau zou voetballen. Een nieuw contract zat er op die leeftijd sowieso niet meer in.

Maar nu ziet het ernaar uit dat het avontuur bij Napoli één seizoen vroeger dan voorzien zal eindigen. La Gazzetta dello Sport weet immers dat de Italiaanse topclub door het mislopen van een Champions League-ticket flink moet besparen.

Omdat Mertens tot de grootverdieners behoort zou hij volgens de krant één van de spelers zijn die geslachtofferd wordt. Napoli is bereid om naar elk goed bod te luisteren en zal niet al te moeilijk doen. Voor Mertens, die zich op sportief en menselijk vlak geweldig voelt in Napels, zal dat toch slikken zijn.

TAGS  I  Dries Mertens  I  voetbal