Marc Van Ranst: "Jürgen Conings heeft mij opgewacht met raketwerpers" Royalty
Royalty

Marc Van Ranst: "Jürgen Conings heeft mij opgewacht met raketwerpers"

Marc Van Ranst: "Jürgen Conings heeft mij opgewacht met raketwerpers"

Marc Van Ranst zit nu al ruim twee weken in zijn safehouse omwille van de dreiging van de voortvluchtige Jürgen Conings. De militair stond Van Ranst op te wachten aan zijn huis.

“Wanneer iemand naar uw adres aan het zoeken is en het ook vindt, heeft hij daar een bedoeling mee. Hij heeft maandag, twee weken geleden, een paar uur in mijn straat op mij gewacht. Daar zijn we heel zeker van, gsm-signalen en camerabeelden wijzen dat uit", legt Van Ranst uit in Het Nieuwsblad.

"Wat Conings niet wist is dat ik al thuis was. In zijn auto lagen toen die zware wapens die hij uit de kazerne had gehaald. Met raketwerpers die tot kilometers ver schade kunnen aanrichten.”

Van Ranst wil niet speculeren over het feit dat Conings nu nog al dan niet in leven is. "Maar als je 3000 euro afhaalt, wil je dat toch doen om het te spenderen. Ik denk dat hij nog leeft. Ik hoop het.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws