Jonge daders van groepsverkrachting in Gent krijgen doodsbedreigingen, moeder dient klacht in Royalty
Royalty

Jonge daders van groepsverkrachting in Gent krijgen doodsbedreigingen, moeder dient klacht in

Jonge daders van groepsverkrachting in Gent krijgen doodsbedreigingen, moeder dient klacht in

De vijf daders van de groepsverkrachting van een 14-jarig meisje in Gent krijgen het op sociale media hard te verduren. Hun foto's worden gretig verspreid en ze krijgen ook doodsbedreigingen. Ook de moeder van de twee broers zou al doodsbedreigingen hebben gekregen en heeft klacht ingediend bij de politie.

De jongeren - twee meerderjarigen en drie minderjarigen - zijn voor velen vijand nummer één geworden. De vader van één van de daders geeft in Het Nieuwsblad een korte reactie. "Het gerecht moet nu zijn werk doen en het juiste aandeel van elk bepalen in deze trieste en tragische zaak. Meer kan ik er nu niet over kwijt", klinkt het.

De jongeren hadden afgesproken op een begraafplaats in Mariakerke, een deelgemeente van Gent. Het 14-jarig meisje had met een vriend afgesproken, maar wist niet dat er nog vier anderen zouden zijn. Eén van hen zou haar verkracht hebben, drie anderen maakten foto's en verspreidden die vervolgens. De jongste onder hen zou enkel hebben toegekeken.

De vijf verdachten kenden elkaar van het voetbal. Ze hingen vaak rond op het Van Beverenplein in Gent en zorgden soms voor overlast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws