‘Familie’-contract Kürt Rogiers loopt dit jaar af: “Alleen dan wil ik ermee doorgaan” Buitenland
Buitenland

‘Familie’-contract Kürt Rogiers loopt dit jaar af: “Alleen dan wil ik ermee doorgaan”

‘Familie’-contract Kürt Rogiers loopt dit jaar af: “Alleen dan wil ik ermee doorgaan”

Kürt Rogiers vertolkt al vijf jaar de rol van Lars De Wulf in ‘Familie’. In geen tijd groeide hij uit tot een sterkhouder van de VTM-soap én tot een van de publiekslievelingen. Voor Kürt is de tijd voorbijgevlogen.

“Ik weet nog dat de allereerste afspraak een half jaar was”, zegt de acteur aan ShowbizzTV. “Dan gingen we wel kijken wat Lars allemaal doet en wat de mensen daarvan van vonden. Maar nu zijn we ineens vijf jaar verder. Het blijft leuk, het blijft spannend.”

“De scenaristen blijven zoeken naar opportuniteiten voor mij”, is Kürt enthousiast. “Aaron, mijn zoon is er nu bijgekomen. Dat speelt dan weer totaal anders dan met Sandrine. Het blijft dus spannend. Ik ben ook blij dat Lars terug CEO is, zodat dat gemene kantje weer wat scherper wordt gesteld. Dan zijn er ook de conflicten met Janine Bischops, dus dat is fijn.”

"Als de makers en VTM het nog niet beu zijn, dan wil ik er nog even mee doorgaan"

Kürts contract bij ‘Familie’ verloopt op het einde van dit jaar, op hetzelfde moment wanneer zijn contract bij VTM afloopt. “Ik ben het voorlopig absoluut nog niet beu”, laat hij weten. “Als de makers en VTM het nog niet beu zijn, dan wil ik daar nog wel even mee doorgaan. Als ik daarnaast nog wat theater en wat hosting kan doen, en kan deelnemen aan programma’s, dan ben ik alleen maar very happy."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws