Opvallend nieuws over Chanel, de nieuwe vriendin van Sergio Herman: “Een groot verschil met Ellemieke Vermolen" Buitenland
Buitenland

Opvallend nieuws over Chanel, de nieuwe vriendin van Sergio Herman: “Een groot verschil met Ellemieke Vermolen"

Opvallend nieuws over Chanel, de nieuwe vriendin van Sergio Herman: “Een groot verschil met Ellemieke Vermolen"

Begin dit jaar kondigden Sergio Herman en Ellemieke Vermolen aan dat ze een punt zouden zetten achter hun huwelijk. Enkele maandan later kwam het nieuws naar buiten dat de topchef een nieuwe vlam heeft: de Vlaamse Chanel Joppart.

“Chanel was, net als Ellemieke, model, en woonde zelfs een tijdje in Milaan”, zegt iemand uit de entourage van Chanel in TV Familie. “Maar ze speelde toch op een ander niveau. Ellemieke was werkelijk een internationaal topmodel. Chanel niet echt.”

Plaatsje in de schaduw

“Chanel staat niet zo matuur in het leven als Sergio’s ex-vrouw”, citeert het weekblad de bron. “Wat normaal is, want Ellemieke is veertien jaar ouder. Chanel is een heel lieve jongedame met wie het leuk is om op stap te gaan. Maar wat haar relatie met Sergio betreft moet ze oppassen voor valkuilen.”

Nog een ander groot verschil met Ellemieke is dat Chanel naar verluidt graag in het middelpunt van de belangstelling staat. “Maar als lief van de populaire Sergio Herman zal Chanel af en toe tevreden moeten zijn met een plaatsje in zijn schaduw”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws