Kijkers van ‘Blokken’ merken serieuze flater op bij Ben Crabbé: “Geef hem eens wat meer centen” Buitenland
Buitenland

Kijkers van ‘Blokken’ merken serieuze flater op bij Ben Crabbé: “Geef hem eens wat meer centen”

Kijkers van ‘Blokken’ merken serieuze flater op bij Ben Crabbé: “Geef hem eens wat meer centen”

Blokken’ is voor de VRT-kijkers al 30 jaar lang de vaste aanloop naar ‘Het Journaal’ van 19 uur. Nog steeds is het een van de populairste televisieprogramma’s. Al komen er ook vaak klachten over Ben Crabbé en zijn ‘Blokken’.

“Zo kregen we klachten omdat het kostuum van de presentator te klein is, en omdat hij zijn kandidaten niet goed verstaat”, laat VRT-medewerkster Chloë weten. “‘Blijkbaar merkt niemand op de VRT dat hij een hoorapparaat nodig heeft.’ Een kijker hekelt de manier waarop Ben met de jury omgaat, iemand anders meent dat ‘robotten’ geen woord is.”

“En verder nog een klacht omdat de eerste letter van het finalewoord steevast op het einde verschijnt. ‘Waarom altijd de eerste letter bewaren tot het laatst? Dat ruikt naar de boel belazeren. Nee, VRT ik kijk niet meer. En geef die meneer spelleider een paar centen meer zodat hij ook eens een goedzittend kostuum kan kopen.’”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws