Dieter Coppens moet bekomen na wat hij hoort van zijn vrouw Rut: “Ik was echt van mijn melk” Buitenland
Buitenland

Dieter Coppens moet bekomen na wat hij hoort van zijn vrouw Rut: “Ik was echt van mijn melk”

Dieter Coppens moet bekomen na wat hij hoort van zijn vrouw Rut: “Ik was echt van mijn melk”

Dieter Coppens kennen we vooral van ‘Down The Road’, waarin hij met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down op reis trekt. Hij komt over als een echte vaderfiguur voor de deelnemers en is dan ook de ideale persoon als reisbegeleider.

Zelf heeft Dieter Coppens drie kinderen. "Ik kom zelf uit een groot gezin en heb dat altijd heel gezellig gevonden”, zegt Dieter. “Ik heb altijd geweten dat ik ook een groot gezin wilde. Maar over het moment om aan kinderen te beginnen, dat heb ik niet beslist. Dat heb ik aan mijn vrouw overgelaten.”

“Ik vind het belangrijk dat een vrouw aangeeft wanneer zij er klaar voor is”, laat Dieter weten. “Uiteindelijk is zij het die zwanger wordt, zij moet het kind negen maanden dragen en het is haar lichaam dat verandert. Heel ingrijpend allemaal. We hebben dus vooral naar haar klokje geluisterd.”

"Toen Rut mij vertelde dat we zwanger waren, was ik echt van mijn melk"

"Het is wel zo dat op het moment dat het zover was, ik zelf al heel wat van de wereld had gezien en al het een en het ander had meegemaakt”, merkt Dieter nog op. “Ik was 'rustiger' geworden en was er klaar voor. Dat neemt niet weg dat het toch spannend was. Toen Rut mij vertelde dat we zwanger waren, was ik echt van mijn melk en moest ik even bekomen. Gelukkig heb je dan negen maanden de tijd om er aan te wennen. En die tijd, die heb je echt wel nodig", concludeert hij.

Populair

Laatste nieuws