Medewerkers schrikken van Cath Luyten: “Dát deed ze toen ze hoogzwanger was” Buitenland
Buitenland

Medewerkers schrikken van Cath Luyten: “Dát deed ze toen ze hoogzwanger was”

Medewerkers schrikken van Cath Luyten: “Dát deed ze toen ze hoogzwanger was”

Dat Cath Luyten een straffe madam is, dat wisten de meeste mensen al wel. Zeker haar dichte medewerkers kunnen hier van meespreken. In ‘Buurman, wat doet u nu?’ gaat Cath in haar Volkswagen-busje op bezoek bij enkele bekende mensen. Zelfs toen ze zwanger was, sliep ze nog in dat busje.

"What you see is what you get bij Cath", zegt regisseur Mark Bynens in Het Laatste Nieuws. "Ze is gewoon authentiek. 's Avonds maakt ze altijd een round-up met de handcamera. Mooi hoe ze uit de losse pols in een paar zinnen de dag kan vatten. En dat doet ze ongeschminkt of met haar bril op. Er zijn in tv-land niet veel vrouwen die zonder make-up in beeld willen komen. Ga ze maar eens zoeken. Nee, ijdel is ze niet, onze Cath.”

Temperaturen onder nul

"De vrouwen die hoogzwanger in een busje slapen op de oprit bij Sandra Kim bij temperaturen onder nul, die kan je al even ver gaan zoeken”, zegt ook eindredacteur Joke Lepère. “Maar Cath, die draait haar hand daar niet voor om.”

“Door de kou was de batterij van haar smartphone uitgevallen, waardoor ze plots ook zonder wekker zat en al helemaal geen benul meer had van de tijd. Ze kon alleen maar afgaan op het eerste kraaien van een wakkere haan. Om nog maar te zwijgen van de plaspauzes, die ze niet bepaald in ideale omstandigheden kon houden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws