Storm van kritiek op Willy Sommers en zijn vrouw Cindy: “Dit zal niet blijven duren" Buitenland
Buitenland

Storm van kritiek op Willy Sommers en zijn vrouw Cindy: “Dit zal niet blijven duren"

Storm van kritiek op Willy Sommers en zijn vrouw Cindy: “Dit zal niet blijven duren"

Achter elke succesvolle man, staat een sterke vrouw. Bij Willy Sommers is dat zijn echtgenote Cindy De Meyer. Willy en Cindy vormen al bijna een halve eeuw een onverwoestbaar koppel, ook al moesten ze in het begin van hun relatie opboksen tegen heel wat vooroordelen.

“Door het leeftijdsverschil - Cindy is 24 jaar jonger - oogstte onze relatie in het begin ongeloof en negatieve reacties. ’Dit blijft niet duren’, weet je wel”, zegt Willy in Story. “Ook in de media kregen we het zwaar te verduren. Maar 23 jaar later hebben Cindy en ik bewezen dat we een sterke tandem zijn.”

Getrouwd met de hulp van Nathalie Meskens

“Met Luna en Luka hebben we twee brave kinderen", vertelt Willy. "Drie jaar geleden zijn Cindy en ik getrouwd, met de hulp van Nathalie Meskens en het VTM-programma ‘De Laatste 24 Uur’. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Cindy bekommert zich thuis om alles.”

“Of Luka of Luna nu naar school, naar de jeugdbeweging of het voetbal of tennis gebracht moeten worden: mijn vrouw regelt álles", beseft de zanger goed genoeg. "Ze noemt zichzelf Taxi Cindy. Nochtans werkt ze in een B&B bij ons in de straat. Mijn vrouw lijkt wel een octopus, want hoe zij alles combineert... Daar kijk ik met open mond naar."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws