André Hazes doet opmerkelijke onthulling over breuk met Monique Westenberg: “Dit heb ik gedaan” Buitenland
Buitenland

André Hazes doet opmerkelijke onthulling over breuk met Monique Westenberg: “Dit heb ik gedaan”

André Hazes doet opmerkelijke onthulling over breuk met Monique Westenberg: “Dit heb ik gedaan”

André Hazes sprak eerder deze week opvallend eerlijk over zijn privéleven in de talkshow van Humberto Tan. Hij had het onder meer over zijn relatie met de Nederlandse pers, en ook zijn liefdesleven kwam even aan bod.

Zijn liefdesperikelen zijn al jaren talk of the town, met de breuk met Monique Westenberg en nieuwe relatie met Sarah van Soelen als hoogtepunt. De overdadigheid in de media is volgens André moeilijk in te perken. ”Dat is iets waar wij best veel over nadenken", vertelt hij. "We weten het niet. Ik ben daar heel eerlijk in. Ik ben ook maar een jongen van 27 die doet wat hij denkt dat goed is.”

“Ik heb alleen maar gekozen voor mijn eigen geluk"

Enkele maanden geleden verbrak hij zijn verloving met Monique Westenberg, om niet veel later een relatie te beginnen met Sarah van Soelen. Daar kwam veel kritiek op. “In mijn ogen is kiezen voor mijn eigen geluk het énige wat ik heb gedaan, maar blijkbaar is dat dan een ‘ding’ bij mensen”, aldus de zanger. “Het is dan wel hoe ik er zelf mee omga. Ik ben en 27, koppig, verliefd en ik wil het van de daken schreeuwen. Dat is een combinatie die voor sommige mensen blijkbaar verkeerd is.”

"Ik kan het allemaal wel aan, maar ergens ben ik ook een jonge gozer en het raakt me”, geeft André toe. “Dan zie je al die negatieve reacties en dan denk je dat het heel Nederland is, weet je wel. Maar het zijn 500 mensen uit Appelscha ofzo, want voor de rest is iedereen aardig.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws