'Thuis'-makers krijgen op hun donder na dood van Jacques: "Dit is beneden alle peil" Buitenland
Buitenland

'Thuis'-makers krijgen op hun donder na dood van Jacques: "Dit is beneden alle peil"

'Thuis'-makers krijgen op hun donder na dood van Jacques: "Dit is beneden alle peil"

Het zit erop voor Jacques. Na alle moorden, de verkrachting van Thilly en de gijzeling van Judith is hij om het leven gekomen met een schot van Tim. Kijkers keken al maanden uit naar het moment dat de politie Jacques te grazen zou nemen, maar toen dat eindelijk gebeurde, bleven ze toch ietwat op hun honger zitten.

“Ik vond het persoonlijk geen verassende seizoensfinale”, zegt iemand op een van de ‘Thuis’-fansites. “Dat Jacques doodgeschoten werd, was het enige spannende. Maar ja, dat dat ging gebeuren, dat wisten we al maanden. De manier waarop, daar konden de schrijvers toch iets beters op verzinnen, vind ik… Jacques had veel langer in de aflevering moeten blijven. Maar ja, ieder zijn mening, hè.”

"Veel meer van verwacht"

Anderen zijn nog een pak strenger. “Deze seizoensfinale trok op niets. De ‘Thuis’-scenaristen wisten duidelijk niet wat ze met Jacques aan moesten vangen. Pff, triestig, hoor”, lezen we. En ook: “Ik vond dit eerlijk gezegd een heel zwakke seizoensfinale. Jacques was al snel dood, en dan nog de manier waarop! Dat was echt beneden alle peil.”

“Ik ben wel wat teleurgesteld”, schrijft nog iemand. “Oké, Rosa ligt ergens en ze weten nu niet waar, maar dat is nu toch geen cliffhanger waar je heel de zomer aan denkt… Voor één keer hadden ze Jacques wat langer mogen uitmelken.”

“Geen goede finale, sorry”, klinkt het nog. “Ik had er veel meer van verwacht. Jacques had veel meer aan bod moeten komen, dit was niet waar we op zaten te wachten! Niét tevreden, hier, makers van ‘Thuis’!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws