Laura Tesoro doet bijzondere bekentenis: “Toen ben ik bij Sean Dhondt in bed beland” Buitenland
Buitenland

Laura Tesoro doet bijzondere bekentenis: “Toen ben ik bij Sean Dhondt in bed beland”

Laura Tesoro doet bijzondere bekentenis: “Toen ben ik bij Sean Dhondt in bed beland”

Laura Tesoro en Sean Dhondt kennen elkaar al vele jaren. Zelfs toen Sean nog op jongerenzender JIMtv presenteerde, kwamen ze elkaar al eens tegen.

“Toen heeft hij me zelfs een keertje geïnterviewd”, herinnert Laura zich in TV Familie. “Dat was vóór ik meedeed aan ‘The Voice’ en bekend werd. Toen ben ik bij hem in bed gedoken. Ah ja, dat was het concept van zijn programma.”

“Het was de eerste keer dat ik Sean in levenden lijve zag”, blik Laura terug. “Dat ik achteraf nog zoveel van hem zou leren, had ik nooit gedacht. Maar het is zo: Sean is erg professioneel. Als presentator én zanger haalt hij het onderste uit de kan. Dat is bewonderenswaardig.”

"Sean is altijd en overal vriendelijk tegen iedereen"

“Maar pas in 2017, toen we dus samen in ‘The Voice Kids’ zaten, leerde ik hem écht kennen”, laat de zangeres weten. “En ik moet zeggen: Sean is altijd en overal vriendelijk tegen iedereen. Hij zal ook altijd vragen hoe het gaat."

"Sean is gewoonweg de liefste mens die er bestaat. Hij ziet er misschien wat stoer en ruig uit en je zou hem een macho kunnen noemen, maar dat klopt niet. Sean is een knuffelbeer", besluit Laura.

Populair

Laatste nieuws