Sam Gooris schaamt zich dood: Dit is er gebeurd Buitenland
Buitenland

Sam Gooris schaamt zich dood: Dit is er gebeurd

Sam Gooris schaamt zich dood: Dit is er gebeurd

Tijdens de Marathonradio van MNM, waarmee de radiozender studenten een hart onder de riem willen steken, worden er geregeld Vlaamse artiesten uitgenodigd om een praatje te komen doen. Zo had Peter Van de Veire onlangs Sam Gooris als gast.

Sam deed een straf verhaal uit de doeken dat hij 20 jaar geleden meemaakte in een benzinestation in Rumst. Daar zat hij iets te drinken toen hij vier Nederlanders zag passeren. “Heel toffe gasten”, volgens Sam, die destijds meedeed in ‘Big Brother VIPS’. Eén van deze noorderburen kwam hem wel héél bekend voor. “Ik heb daar toen mee staan babbelen, maar ik wist niet waar ik hem van kende.”

Wat later zag de zanger de Nederlandse koning Willem-Alexander (toen nog kroonprins, nvdr.) op televisie. “Toen viel mijn frank”, geeft Sam eerlijk toe. “‘Potverdekke’, dacht ik. ‘Daar heb ik twee weken geleden nog ’s nachts bij gestaan aan het benzinestation in Rumst!' Toen schaamde ik me wel, want wat moet die mens niet van mij gedacht hebben? Maar het was een heel sympathieke mens, dat herinner ik mij nog goed. Echt een heel toffe gast."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws