Portugese bondscoach niet te spreken over groot voordeel voor Rode Duivels voetbal
voetbal

Portugese bondscoach niet te spreken over groot voordeel voor Rode Duivels

Portugese bondscoach niet te spreken over groot voordeel voor Rode Duivels

De Rode Duivels spelen komende zondag, in de 1/8ste finales op het EK, tegen Portugal. Een serieuze clash om naar uit te kijken, al zijn ze bij Portugal duidelijk op hun hoede voor onze nationale ploeg.

De Portugese bondscoach, Fernando Santos, reageerde na afloop van het groepsduel tegen Frankrijk, geïrriteerd bij vragen over de 1/8ste finale tegen België. Santos vindt het maar niets dat zijn team 48 uur minder heeft om de match voor te bereiden en dat maakte hij meteen duidelijk.

“Rusten is erg belangrijk. Het komt er nu op aan dat we dit verschil van 48 uur zoveel mogelijk verkleinen", tekende The Daily Mail op uit de mond van een zichtbaar geërgerde Santos. "We willen de spelers recupereren en fris aan de start van de volgende wedstrijd brengen."

Mentale batterijen opgeladen

"Door de match tegen Frankrijk zijn de mentale batterijen alleszins opgeladen. Nu is het zaak van de vermoeidheid te elimineren. We gaan zondag te maken krijgen met zeer hoge temperaturen, maar dat is voor ons geen handicap. Nu gaan we onze tegenstander bestuderen”, besloot Santos.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws