Lucy laat verloofde en kind achter na overlijden door AstraZeneca-vaccin Buitenland
Buitenland

Lucy laat verloofde en kind achter na overlijden door AstraZeneca-vaccin

Lucy laat verloofde en kind achter na overlijden door AstraZeneca-vaccin

Lucy Taberer stierf op tragische wijze 22 dagen na het krijgen van het AstraZeneca-vaccin. Ze laat een zoontje van vijf achter. Haar begrafenis ging door op de dag dat ze moest trouwen.

De 47-jarige Lucy keek er naar uit om haar eerste prik te krijgen. Kort daarna werd ze echter ziek en kreeg ze bloedstollingen in de hersenen. Die veroorzaakten een beroerte.

De vrouw overleed op 10 april. Haar begrafenis vond plaats op de dag dat zij en haar verloofde zouden trouwen. Lucy werd gevaccineerd op 19 maart. 22 dagen later stierf ze in het hospitaal.

"Het werd erger en er ontstond paniek"

"Ze had pijn in haar zij, dus ging ze naar haar huisarts, die zei dat het nierstenen waren en haar wat pijnstillers voorschreef", legt haar verloofde Mark uit. “Dat stelde haar gerust en ze dacht dat het niets met het vaccin te maken had, maar het werd alleen maar erger en er ontstond paniek."

"Normaal had ze alle energie van de wereld, maar ze werd moe en lusteloos. Toen kreeg ze een heel erge uitslag op haar gezicht en zijkant. Haar tandvlees begon van kleur te veranderen en we maakten ons echt zorgen."

Uiteindelijk werd ze naar het ziekenhuis overgebracht, waar ze vaststelden dat Lucy bloedstollingen had. Daar overleed ze uiteindelijk op 10 april.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws